Tove sporløst forsvunnet

DRAMMEN (Dagbladet): Tove Michaelsen (28) er sporløst forsvunnet. Kriminalpolitiet har ingen spor etter kvinnen, som forsvant mens hun var på Park Dancing i Drammen, sammen med ektemannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kriminalpolitiet i Drammen har i snart to uker jobbet for fullt for å finne Tove Lillian Bakke Michaelsen fra Lier.

- Hun var lørdag 24. januar på byen med mannen sin, Rolv Michaelsen. En helt vanlig lørdag kveld, sier politiførstebetjent Lars S. Sæther ved Drammen politikammer til Dagbladet.

Ved 01.30 tida, natt til søndag 25. januar, gikk ektemannen ned på toalettet i kjelleretasjen på «dancingen» på Park Hotel i Drammen. Han var borte fra bordet, hvor Tove skulle vente, bare noen få minutter.

- Da han kom tilbake til bordet, var hun borte, sier politiførstebetjenten.

Ingen spor

Kriminalpolitiet i Drammen har ikke mottatt et eneste tips fra publikum, etter at de for vel en uke siden gikk ut og etterlyste Tove Lillian Bakke Michaelsen i lokalavisene i Buskerud.

- Det er merkelig! Absolutt ingen har sett noe. Ingen så Tove forlate diskoteket på hotellet og ingen har sett henne siden, sier Lars S. Sæther.

Overfor Dagbladet beskrives den 28 år gamle praktikanten som en helt vanlig kvinne. Hun har aldri tidligere vært savnet og ingenting var ifølge politiet unormalt med henne, da hun forsvant.

- Trenger hjelp

- Vi frykter at noe kriminelt kan ha skjedd med Tove Lillian Bakke Michaelsen. Problemet er at vi ikke har noen opplysninger om henne etter klokken 1.30, natt til søndagen hun forsvant, sier Lars S. Sæther.

Det eneste politiet er sikre på, er at noe må ha skjedd.

- Vi holder selvfølgelige alle muligheter åpne. Men Toves forsvinning etterforskes nå som en kriminalsak, fordi vi frykter at noe kriminelt kan ha tilstøtt henne, sier Lars S. Sæther.

Politiet i Drammen ber nå om publikums hjelp. De som kan ha opplysninger om den savnede 28 år gamle kvinnene, bes ringe politiet i Drammen på telefon 32805500, eller nærmeste politimyndighet snarest.

SPORLØS FORSVUNNET: Tove Mikkelsen var med ektemannen ute og danset da hun forsvant i januar.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer