Tove sporløst forsvunnet

DRAMMEN (Dagbladet): Tove Michaelsen (28) er sporløst forsvunnet. Kriminalpolitiet har ingen spor etter kvinnen, som forsvant mens hun var på Park Dancing i Drammen, sammen med ektemannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kriminalpolitiet i Drammen har i snart to uker jobbet for fullt for å finne Tove Lillian Bakke Michaelsen fra Lier.

- Hun var lørdag 24. januar på byen med mannen sin, Rolv Michaelsen. En helt vanlig lørdag kveld, sier politiførstebetjent Lars S. Sæther ved Drammen politikammer til Dagbladet.

Ved 01.30 tida, natt til søndag 25. januar, gikk ektemannen ned på toalettet i kjelleretasjen på «dancingen» på Park Hotel i Drammen. Han var borte fra bordet, hvor Tove skulle vente, bare noen få minutter.

- Da han kom tilbake til bordet, var hun borte, sier politiførstebetjenten.

Ingen spor

Kriminalpolitiet i Drammen har ikke mottatt et eneste tips fra publikum, etter at de for vel en uke siden gikk ut og etterlyste Tove Lillian Bakke Michaelsen i lokalavisene i Buskerud.

- Det er merkelig! Absolutt ingen har sett noe. Ingen så Tove forlate diskoteket på hotellet og ingen har sett henne siden, sier Lars S. Sæther.

Overfor Dagbladet beskrives den 28 år gamle praktikanten som en helt vanlig kvinne. Hun har aldri tidligere vært savnet og ingenting var ifølge politiet unormalt med henne, da hun forsvant.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer