Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tøys og tull

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Tøys og tullDe tøffe skjerpelsene i statsbudsjettet som rammer svake grupper, er åpenbar forhandlingsmat når regjeringen nå søker støtte for sin politikk i Siv Jensens armer. Fremskrittspartiet kommer ikke til å finne seg i økte egenandeler for helsetjenester som slår beina under våre verdigste trengende: de syke, kronikerne, de gamle, de fattige. Dette er politisk spillfekteri fra regjeringen, som bare er egnet til å skremme de syke, kronikerne, de gamle og de fattige. Og nettopp derfor er det så unødvendig og hjerteløst å bruke disse gruppene i dette spillet.
  • Legeforeningen og Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon har allerede reagert sterkt på vegne av sine pasienter og medlemmer. Forslaget om å øke taket på egenandelene med over 61 prosent, og en fordobling av egenandelen ved legebesøk, er så usosialt og latterlig at regjeringen ikke tror på det selv engang.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media