Tracy (40) bet tunga av kjæresten

Lokket med kyss under hans bursdagsfeiring.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tracy Davies (40) er i britisk rett dømt til tre års fengsel for å ha bitt tunga av kjæresten Mark Coghill (45), på hans bursdag i fjor, melder ITV.com.

Drakk tett
Paret fra Newcastle-området, som hadde truffet hverandre via en kontaktannonse noen måneder i forveien, drakk tett sammen - to flasker vodka -  hjemme hos henne, på Coghills 45-årsdag sist oktober.

Davies ble etter hvert bitter over nylig å ha oppdaget at hun ikke var gravid, og kjæresten prøvde å trøste henne.

Hun ba ham kysse henne - men da kysset var i gang, «forvandlet hun seg til et gedigent monster», ifølge Coghill; hun bet til, tygde gjennom tunga hans og spyttet den til slutt ut på golvet.

Ifølge Coghill viste hun ham restene mellom tennene og sa «Mmmm».

- Det lød som den tilfredse lyden man lager når man ikke har fått te på noen dager og endelig får drikke det, forklarte han i retten.

Besvimte
Coghill besvimte av smertene - og da politiet og helsepersonell omsider dukket opp på døra, tilkalt av Davies, holdt hun opp tunga, innpakket i en plastpose.

- Vi har hatt en krangel, og jeg bet av ham tunga. Vær så god, her er den, sa hun til tjenestefolkene.

På grunn av faren for alvorlig infeksjon tok imidlertid ikke legene sjansen på å sy den avbitte delen på igjen - og Coghill må dermed leve resten av livet med bare en tredjedel av tungelengden han hadde før. Det har gått hardt ut over annet smakssansen, og lemlestelsen er svært merkbar.

Dommer John Evans kalte Davies' handling «dyrisk».

- Heldigvis er det relativt sjelden at folk biter av andres tunge, sa han ifølge BBC News.

Viser ikke anger
Den 40-årige kvinnen har ikke vist noen tegn på anger, men slapp med en dom for alvorlig legemsbeskadigelse istedenfor en mer alvorlig dom for alvorlig legemsbeskadigelse med overlegg, etter at juryen hadde drøftet i fire og en halv time.

Davies' advokat Carl Gumsley understreket sakens tragiske sider.

- Dette er to sørgelige mennesker, begge åpenbart alkoholiserte, som hakker på hverandre i et fullstendig utilfredsstillende forhold.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer