Traff et tre – tenåringer skadd

Tre tenåringer er skadd etter en utforkjøring i Vestfold. To er fløyet til Ullevål sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Ulykken skjedde i Pauliveien mellom Skoppum og E18, vest for Horten rett etter klokken to natt til lørdag. Bilen kjørte utenfor veien og traff et tre.

Føreren av ulykkesbilen var en jente på 18 år, mens to gutter på 17 år var passasjerer. Jenta satt fastklemt i om lag en time etter ulykken, og ble berget ut av brannvesenet. Det er for tidlig til å si noe om årsaken til ulykken.

– Det var ingen andre biler på veien da ulykken skjedde. Det er en lite trafikkert vei, sier operasjonsleder i Vestfold politidistrikt, Åge Haakonsen til Dagbladet.no.

Jenta (18) ble fløyet til Ullevål sykehus etter at hun ble berget ut av bilen. Tilstanden hennes var uavklart natt til lørdag. En 17 år gammel passasjer ble også sendt til Ullevål. Tilstanden hans var ved 4-tiden uavklart. Den tredje passasjeren fikk lettere skader, og ble behandlet på sykehuset i Tønsberg.

FASTKLEMT: Føren av bilen, en jente på 18 år, satt fastklemt i en time. Hun ble berget av brannvesenet og fløyet til Ullevål. Foto: Peder Gjersøe
FASTKLEMT: Føren av bilen, en jente på 18 år, satt fastklemt i en time. Hun ble berget av brannvesenet og fløyet til Ullevål. Foto: Peder Gjersøe Vis mer