Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Traff hverandre på kjærlighetsdagen

- En kjærlighetshilsen er best når den kommer som en overraskelse, mener samboerparet Cathrine Torbergsen (29) og Vegard Sæther (30). Likevel gir de hverandre litt ekstra oppmerksomhet den 14. februar. Da møttes de for første gang!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For sju år siden bød en smånervøs Vegard opp Cathrine til dans på Elverum, hvor de begge var lærerstudenter. I dag er de samboere og har fått lille Ane (2).

Hektiske dager

- Valentinsdagen betyr ikke noe spesielt for oss, men jeg husker datoen godt likevel. Dermed blir det kanskje en ekstra hilsen til Vegard, smiler Cathrine lurt.
Paret på Kolbotn utenfor Oslo er nå i full jobb som lærere.

Ane skal bringes og hentes fra barnehagen, Vegard har kveldsjobb, og begge vil gjerne rekke treninga av og til. Noen ganger kan det bli hektisk.

Har det vært mye mas i en periode, bestemmer paret seg for å ha en kveld sammen, bare de to.

Sjuårs-krisa

Da kan de kose seg hjemme med god mat, gå ut for å spise eller som sist; ta en helg til Stockholm sammen.

- Å gjøre slikt er kjempefint for forholdet vårt, mener Cathrine.

Til tross for sju år sammen: En sjuårskrise har paret greid å unngå.

- Vi synes vi får sagt det vi mener til hverandre. Men å lytte til kjæresten i sju minutter sammenhengende? Det hørtes litt lenge ut, ler Vegard og Cathrine.

BARE OSS TO: Dagene kan ofte bli svært hektiske for de to samboerne, som begge er i full jobb og som har lille Ane (2) sammen. Når det røyner på setter Vegard og Cathrine seg ned, og har en kveld helt for seg selv.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!