I TRAFIKK: Tidlig fredag morgen var reparasjonsarbeidene etter onsdagens avsporing på Østfoldbanen mellom Kolbotn og Ski ferdig, og trafikken går nå som normalt igjen.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
I TRAFIKK: Tidlig fredag morgen var reparasjonsarbeidene etter onsdagens avsporing på Østfoldbanen mellom Kolbotn og Ski ferdig, og trafikken går nå som normalt igjen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpixVis mer

Trafikken går som normalt på Østfoldbanen igjen

Etter avsporing denne uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tidlig fredag morgen var reparasjonsarbeidene etter onsdagens avsporing på Østfoldbanen mellom Kolbotn og Ski ferdig, og trafikken går nå som normalt igjen.

Et godstog sporet av mellom Kolbotn og Ski onsdag. Det er dobbeltspor på strekningen, men det var likevel nødvendig å holde linjen stengt inntil det ene sporet ble åpnet for trafikk natt til torsdag. I mellomtiden arbeidet Jernbaneverkets folk iherdig videre med å reparere skadene som avsporingen medførte.

Først fredag morgen var reparasjonsarbeidet ferdig.

- Trafikken kan gå som normalt mellom Kolbotn og Ski, opplyste Jernbaneverket klokken 5 fredag morgen.

Reparasjonsarbeid av en skadd sporveksel ble mer komplisert enn antatt. I mellomtiden måtte NSB innstille avganger og sende av gårde forsinkede tog. Det ble satt inn buss for tog for noen av togene som var berørt.

(NTB)