Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trafikken normal igjen i Nordland

Men onsdag blåser det opp igjen

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Widerøe er i ettermiddag i gang igjen med tilnærmet normal trafikk til og fra Nordland etter at ekstremværet \'Mona\' skapte fullt kaos fra i morges. Verken fly eller mannskap kom fram dit de skulle søndag kveld da stormen raste.

Eneste Widerøe-fly som ikke var kommet i normaldrift ved 15-tiden, sto fast i Mo i Rana. SAS Braathens har ikke hatt problemer etter uværet.

Også alle hovedveistrekningene er åpnet igjen, inkludert E6 over Saltfjellet med kolonnekjøring. Ferjeselskapet OVDS skulle også være i rute igjen med sine hovedstrekninger fra 18-tiden.

Voldsomme \'Mona\' er allerede godt inne i Finland, og vil ikke gjøre mer skade på Nordlandskysten, der vindstyrken vil kuliminere til stiv kuling i løpet av kvelden.

-Onsdag vil det blåse opp igjen nord i Nordland og i Troms, men dette uværet ser ikke ut til å vare lenger enn det ene døgnet, opplyser vakthavende metereolog Ole Mellem ved Værvarslinga i Tromsø til Dagbladet.no

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!