Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trafikken tetner til

Påskefarerne utnytter seg av det fine været.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Vegtrafikksentralen kunne i dag ettermiddag varsle om at trafikken på norske veier går greit. Det er godt mulig at påskefarerne utnytter seg maksimalt av det fine været og venter med hjemreisen til utpå kvelden.

- Det ser ut til at de drøyer, for til nå går det bra på veiene. Det er tett trafik, men det flyter bra, sier vaktoperatør Solvor Sandal ved Vegtrafikksentralen til Dagbladet.no.

Tidligere i dag fikk Dagbladet.no opplyst at det var ventet køer ved Drammensbrua, Sollihøgda, Hallingdal og langs Mjøsa. Til nå skal disse strekningene være preget av tett trafikk, men uten forsinkelser. Det gjelder også de fleste andre strekninger på norske påskeveier.

- Det er tett trafikk og små køer visse steder. Melhus-Trondheim på E-6, Voss-Trengereid på E-16, Granvin-Trengereid og Gudbrandsdal-Stange er de mest trafikerte strekningene for øyeblikket, sier Sandal.

Kolonne og stengte veier

Statens Vegvesen kan melde om kolonnekjøringen over Ifjordfjellet i Finnmark på grunn av uvær. I tillegg er disse strekningene stengt:

Hundnes-Vatne, i Volda og Ørsta kommuner: Stengt på grunn av ras.

Vordal-Voss, i Levanger kommune: Stengt på grunn av opprydningsarbeid.

Sildhopen-Bonåsjøen, ved Horndalsflågen: Stengt på grunn av fare for ras.

Det er dermed fortsatt mulig å komme seg hjem før kvelden, men jo tidligere man tar fatt på hjemreisen - desto bedre sjanse har man for ikke å bli stående i kø.

  • Les alt om trafikken her.
Store køer: Tett trafikk, men fortsatt god flyt.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!