Tragedie lå bak isbjørnhopp

Kvinne (32) får behandling for pyskiske problemer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Bildene av kvinnen som hopper ned til isbjørnene i Berlin Zoo, gikk verden over i går.

En tilfeldig besøkende filmer, mens kvinnen på mirakuløst vis reddes fra livsfare i isbjørnenes basseng.

Dyreparkens biolog Heiner Klös fortalte i går det tyske nyhetsmagasinet Der Spiegel at kvinnen ville svømme med isbjørnene.

Bak hoppet skuler det seg imidlertid en tragedie. Den 32 år gamle kvinnen som hoppet behandles nå for bittsår på armer og ben, i tillegg til skrubbsår, men hun behandles også for psykiske problemer, melder BZ, Berlins største avis.

Kvinnen, som kommer fra en forstad til Berlin, skal ha mistet grepet om livet sitt. Hun er arbeidsløs, har et dårlig forhold til sin åtte år gamle datter og føler seg ensom og fortvilet.

- Hun har vært psykisk ustabil i lang tid. Tidligere fikk hun medisiner for depressjon, kanskje kom depresjonen tilbake, hun følte seg ofte ensom, sier en bekjent til avisen Bild am Sonntag.

Kvinnens eksmann tror at hun var svært ensom. Han mener påsken kan ha blitt for mye for henne, ifølge BZ.

Politiet mener også at hun var psykisk forvirret, men de vil likevel sikte henne for ordensforstyrrelse, ifølge Der Spiegel.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer