Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Tragedie også for drapsmannen»

-Det er en ubeskrivelig lettelse at saken nå trolig er løst. Men samtidig skal vi huske på at saken også er en tragedie for den som har gjort dette, sier sogneprest Torbjørn Lied i Oddernes menighet i Kristiansand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lied var, da NTB snakket med ham onsdag middag, på vei for å treffe moren til Lena Sløgedal - den av de pårørende som Lied har hatt mest med å gjøre. Som prest og sjelesørger finner han det ikke unaturlig at familien får en psykisk reaksjon nå når alt synes å være over.

Alle dem sogneprest Lien snakket med i dag, har gitt uttrykk for glede over at saken nå synes å være løst. Både nærmiljøet og byen har vært preget av usikkerhet, og Lien vet at de pårørende har strevd med alle mulige tunge tanker.

- Men vi skal ikke glemme den eller de som har stått bak denne tragedien. Retten må skje fyllest, og vi må vokte oss for å ta hevnen i egne hender. Som et paradoks heter det i søndagens preken, med sitat hentet fra Bergprekenen: «Elsk din fiende», sier sogneprest Torbjørn Lied i Oddernes kirke.

(NTB)