Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tragedie

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For en polsk kvinne og hennes tre år gamle datter, bosatt i Norge, fikk påsken en grusom slutt. De lå drept i familiens leilighet i Bærum 1.påskedag. Ektemannen og barnets far ble funnet død ved en skiløype nær Vestmarksetra. Ifølge politiet hadde mannen tatt sitt eget liv etter at han hadde drept kone og barn. Politiet i Bærum karakteriserer drapene som en familietragedie. Vi formoder ordbruken skyldes at drapsmannen tok livet sitt.

Valg av ord vrir dermed saken fra å gjelde to drap og ett selvmord, til å handle om et slags ullent familieanliggende. Og fordi gjenstridige holdninger innen både politiet og domstoler fører til at mange fortsatt oppfatter vold i hjemmet som en privatsak, er det viktig å slå fast at drapene som fant sted i Bærum er et dobbeltdrap med kjent gjerningsmann. Etterforskningen må vise om viktige samfunnstjenester sviktet før mannen drepte kvinnen og barnet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling