Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tragedien i Ulstrup ryster Danmark: - Drepte kone og fire barn, før han tok sitt eget liv

Det opplyser politiet på Øst-Jylland tirsdag kveld. 

FANT SEKS OMKOMNE: Mandag fant dansk politi seks døde personer i et hus i Ulstrup på Jylland i Danmark. Foto: HANSSON KRISTER  / Aftonbladet / IBL Bildbyrå 
FANT SEKS OMKOMNE: Mandag fant dansk politi seks døde personer i et hus i Ulstrup på Jylland i Danmark. Foto: HANSSON KRISTER / Aftonbladet / IBL Bildbyrå  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mandag ble seks personer funnet omkommet i en enebolig i Ulstrup øst på Jylland.

Ifølge en pressemelding fra dansk politi drepte trolig den 45 år gamle familiefaren sin kone og sine fire barn, før han tok sitt eget liv. Politiet avviser at dødsfallene er et resultat av en ulykke.

Politiet opplyser tirsdag om at de har fortsatt etterforskningen i huset, hvor en mann i nabolaget mandag fant seks døde personer. Undersøkelser på åstedet vil fortsette i dagene som kommer.

Identifisert

Alle de omkomne er nå identifisert. Alle de seks skal være medlemmer av familien som bodde i huset.

I pressemeldingen fra politiet står det at det dreier seg om en 45 år gammel familiefar, hans 42 år gamle kone, og deres fire felles barn. To gutter på tre og elleve år, og to jenter på seks og 16 år.

Politiet etterforsker saken som en drapssak, og de er nå inne i en omfattende etterforskning.

Videre regner de med at det vil gå noen dager før det er mulig for dem å si noe mer om hva som har skjedd inne i eneboligen.

Avviser ulykke

Politiet avviser å kommentere hvordan ofrene har blitt drept, eller om det er funnet eventuelle gjerningsvåpen knyttet til saken, skriver Politiken.

I løpet av mandag og tirsdag har det blitt spekulert i danske medier om de seks dødsfallene skyldtes et mulig gassutslipp i huset. Det vurderer politiet til å være usannsynlig, skriver danske BT.

Ifølge avisa har dødsfallene påvirket hele byen, som har omlag 2000 innbyggere.

- Kona mi og jeg er rystet. Men tror aldri at noe sånt vil skje i ens eget kvartal. At en hel familie har blitt utryddet, er forferdelig, forteller en nabo, som ønsker å være anonym, til avisa.

Ulstrup ligger om lag 20 kilometer sørvest for Randers.

Dagbladet oppdaterer saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling