Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

-  Tragisk at Bush vant

Ronald Reagans datter, Patti Davis (52) , mener det er tragisk at president George W. Bush ble gjenvalgt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I natt valgte president Ronald Reagans datter å stå fram i et intervju med TV-kanalen NBC og fortelle hva hun mener om farens partifelle og etterfølger, George W. Bush.

-  Fire år med George W. Bush er lang tid. Stamcelleforskning som kunnet hjulpet flere millioner amerikanere, blir stoppet, sier Patti Davis.

Tidligere har også Reagans enke Nancy sagt at hun ikke forstår at det republikanske partiet kan være mot forskning på stamceller.

Ingen kontakt

Ronald Reagan (91) døde i vår som Alzheimer-pasient. I de siste åra var det umulig å få kontakt med den tidligere presidenten.

George W. Bush gikk til valg på å stoppe stamcelleforskning. Årsaken var at han mente slik forskning ikke er etisk forsvarlig.

Nei til stamcelleforskning, nei til abort og nei til homofilt ekteskap var blant de viktigste temaene i valgkampen for Bush.

-  Fire nye år med George W. Bush er fire nye år med forsinkelser i stamcelleforskningen. Det er en katastrofe og kan i virkeligheten være forskjellen mellom liv og død, sier Patti Davis.

Forskere mener løsningen på Alzheimer-gåten ligger i slik forskning.

-  Jeg fulgte min fars kamp mot Alzheimer de siste åra. Både mor og jeg er enige om at forskning på stamceller kunnet reddet far og gitt ham et bedre liv, sier Davis.

Manipulerende

Reagans datter er også rasende over at John Hinkley - som 30. mars 1981 skjøt ned og forsøkte å drepe president Ronald Reagan - kan bli løslatt etter 23 år i et psykiatrisk fengsel.

-  Denne er mannen er svært syk og manipulerende. Han må være innesperret, og har ingen ting å gjøre ute som fri mann,sier Patti Davis.

MOR OG DATTER: Patti Davis, president Ronald Reagans datter, går hardt ut mot president George W. Bush i et TV-intervju. Her fotografert sammen med mora Nancy ved farens båre.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media