Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tragisk avslutning på fellesferien

3 døde. 3 barn sendt til sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fellesferiens siste dag har så langt krevd tre menneskeliv i dag.

Dødsulykke på E6

En dødsulykke ved Minnesund har skapt store trafikale problemer på E6 i kveld.

- Vi fikk melding klokka 18.07 om en front-mot-front-kollisjon i nærheten av Minnesund, sier operasjonsleder Ola Mælte ved Romerike operasjonsdistrikt til Dagbladet.no.

- To personer som satt i den nordgående bilen mistet livet, mens de to som satt i den sydgående bilen ble skadet. Disse er nå fraktet med luftambulanse til Akershus og Ullevål universitetssykehus, opplyser Mælte.

Trafikken dirigeres nå forbi ulykkesstedet.

Dødsulykke på riksvei 82

Også i Nordland har det vært en dødsulykke i dag.

TO PERSONER MISTET LIVET UNDER EN FRONT-MOT-FRONT-KOLLISJON VED MINNESUND I DAG: Ytterligere to personer ble skadet i ulykken. Foto: Dan Åsen Hansen
TO PERSONER MISTET LIVET UNDER EN FRONT-MOT-FRONT-KOLLISJON VED MINNESUND I DAG: Ytterligere to personer ble skadet i ulykken. Foto: Dan Åsen Hansen Vis mer

- I forbindelse med en brann i et bolighus, så oppsto det en front-mot-front-kollisjon på riksvei 82 utenfor huset, opplyser operasjonsleder Magne Hugo Nilsen ved Midtre Hålogaland politidistrikt til Dagbladet.no.

- En 71 år gammel mann døde i sammenstøtet. I den andre bilen satt det fem personer, deriblant tre barn på 10, 8 og 5 år. Disse ble sendt med luftambulanse til sykehuset i Tromsø og til Stokmarknes, sier Nilsen.

Riksvei 82 skal være åpnet igjen for alminnelig ferdsel.

Omkjøring på E18 ved Stokke

- Klokka 18.12 smalt det på E18 nord for Ramsund ved Stokke. En 50 år gammel mann fikk et illebefinnende, sannsynligvis et hjerteinfarkt, opplyser operasjonsleder Åge Haakonsen ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.

- Nå var det ikke han som kjørte bilen som ble dårlig, men den ett år eldre broren hans. Da denne tok opp telefonen og skulle ringe nødnummeret, var han en smule uoppmerksom og kjørte inn i bilen foran ham, sier Haakonsen.

Heldigvis var ikke luftambulansen langt unna, og etter ti minutter fikk 50-åringen medisinsk behandling.

- Verre var det med ferietrafikken. Det er nå store trafikale problemer på E18 i nordgående retning. Vi har omkjøring over gamle E18, opplyser Haakonsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!