USA:

Tragisk funn i alligatormage

Alligatoren som tidligere denne uka ble brakt inn til slakteren Cordrays i Sør-Carolina i USA, viste seg å ha mange godt bevarte hemmeligheter i magen.

MASSIV JEGER: Alligatoren som denne uka ble brakt inn til en slakter i Sør-Carolina var over tre og en halv meter lang og veide 200 kilo. Foto: Cordray`s / Facebook
MASSIV JEGER: Alligatoren som denne uka ble brakt inn til en slakter i Sør-Carolina var over tre og en halv meter lang og veide 200 kilo. Foto: Cordray`s / Facebook Vis mer
Publisert

Jegeren Ned McNeely tok med seg den over 200 kilo tunge og godt over tre og en halv meter lange fangsten til en slakter i byen Ravenel i Charleston County.

- Vi åpner normalt ikke opp magen, men det gjorde vi i dag, skriver slakteren i et Facebook-innlegg.

Det skulle by på flere overraskelser, og blant annet vise at det var en hunde-seriemorder som lå på slakterbenken, skriver The New York Post.

«Seriemorder»

Inne i alligatormagen lå det hele fem hunde-tags, som er brikker som festes på hundens halsbånd, ofte med kontaktinformasjon til eier. Dette kan tyde på at i hvert fall fem hunder endte sine dager i møte med det gigantiske rovdyret.

ABSURD: Alligatorer på golfbanen er slettes ikke noe nytt fenomen. Men en alligator på golfbanen med golfball på halen er garantert et sjelden syn. Video: Kyle Downes / Storyful. Vis mer

To av merkene var fortsatt lesbare, og ett av telefonnumrene var fortsatt i bruk, skriver slakteren.

Da de ansatte hos slakteren ringte nummeret, kunne mannen i andre enden bekrefte at han hadde leid en eiendom i området alligatoren ble skutt for 24 år siden. Han kunne også fortelle at han hadde mistet en av sine jakthunder den gangen, skriver den lokale CBS-stasjonen.

https://www.facebook.com/cordrays/posts/10159455780122010

En rekke gjenstander

Ifølge CBS er det ikke unormalt at alligatorer i området kan bli opp mot 60 år. Tom Yawkey Wildlife Center i Georgetown County anslår at det også kan leve opptil fylte 70.

LIVSFARLIG: De to jegerne Cass Couey og Kevin Stipe var ute på andejakt - så kom plutselig denne enorme skapningen svømmende. Reporter: Jeanette N. Vik, Video: Cass Couey, NTB Vis mer

Magen huset også en rekke andre skatter, som ei jakke, en tennplugg, en haug med skilpaddeskall, samt flere rødgaupe-klør.

Det er lovlig å jakte alligatorer i Sør-Carolina, så lenge man har en gyldig tillatelse, som deles ut gjennom et lotteri. Jaktsesongen varer i en måned om høsten.

Alligatoren Ned McNeely brakte inn til slakteren denne uka, var felt på en privat eiendom, ifølge CBS.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer