Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trailer i elva - her hjelpes sjåføren ut av hjelpsomme bilister

Da traileren kjørte av veien og endte opp i elva, var heldigvis hjelpen ikke langt unna.

I ELVA: Sjåføren var i god behold selv om traileren han kjørte endte opp med førerhuset i elva. Foto: Tobias Tjøm
I ELVA: Sjåføren var i god behold selv om traileren han kjørte endte opp med førerhuset i elva. Foto: Tobias Tjøm Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lørdag ettermiddag kjørte en trailer full av matvarer av veien utenfor Ballangen i Nordland. Tobias Tjøm var en av de første på åstedet, og forteller til Dagbladet at det først så dramatisk ut:

- Vi var blant de første på åstedet, og vi så at det lå en trailer med førerhuset ned mot elva, sier han.

- Vi gikk ned til traileren og åpnet døra, og fikk kontakt med føreren. Han var rystet, men alt sto bra til. Vi fikk dratt ham ut av førerhuset og på tørt land, og så ble ambulansen kontaktet, forteller Tjøm.

Skummelt ved første øyekast

Tjøm forteller til Dagbladet at han ikke vil spekulere i årsaken bak ulykka, men at han synes det så skummelt ut ved første øyekast:

- Den hadde spunnet tre kvart ganger rundt, og man blir jo nervøs når man ser at førersiden er ned mot vannet. Men vi fikk raskt kontakt med føreren, og da ble det raskt mindre dramatisk. Han sa ikke så mye, men smilte og bekreftet at han hadde det bra.

Han forteller at de ikke snakket med politiet, og at de bestemte seg for å dra for å ikke være til hinder for trafikken:

- Dette skjedde jo i en sving, og det var et tett sted, så da sjåføren ble tatt hånd om bestemte vi oss for å forlate stedet.

- Knapt pappvegger

Bildet Dagbladet har fått tilsendt viser en trailer med ødelagte vegger og med innholdet i bilen spredd utover åstedet. Operasjonsleder i politiet i Nordland, Remi Johansen, bekrefter til Dagbladet at det så mer dramatisk ut enn det var:

- Ingen personskader, og kun materielle skader på kjøretøy og autovern, sier Johansen til Dagbladet.

Han sier at det ligger en del matvarer på stedet, og at veggene på traileren er tynne som pappvegger, og at dette gjør at situasjonen ser mer dramatisk ut enn den var.

- Vi er i prat med sjåføren nå, han har mest sannsynlig kommet litt langt ut. Det er jo ikke de beste veiene, sier Johansen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling