Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trailer skaper forsinkelser på Dovre

Ett felt åpnet på E6.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fredag kveld har det veien vært stengt på E6 over Dovre på grunn av et trafikkuhell. En trailer fikk problemer på det glatte føret, og sto lenge på tvers av veibanen. Uhellet skjedde i sekstida fredag ettermiddag.

I halv ni-tida opplyser politiet at det ene kjørefeltet er blitt åpnet, men det er ikke klart hvordan trafikken blir organisert.

- Vi jobber på stedet, men det er vanskelig på grunn av dårlig vær. Politiet, brøytemannskaper, redningsbil og to traktorer er på stedet, opplyser operasjonsleder Roald Sveen ved Gudbrandsdal politidistrikt til Dagbladet.no.

Steffen Hamre sto fast med Lavprisekspressen ikke langt fra ulykkesstedet, og fortalte at det har vært sterk vind på stedet.

- Vi fikk beskjed om at veien skulle åpne, men det skjedde ikke likevel, forteller han.

Politiet opplyser at de har stanset biler et stykke unna ulykkesstedet, slik at ikke alle blir stående i kø oppe på fjellet.

STO PÅ TVERS: Slik så det ut på E6 på Dovre rett etter at en trailer fikk problemer og havnet på tvers av veien. MMS-foto: STEFFEN HAMRE
STO PÅ TVERS: Slik så det ut på E6 på Dovre rett etter at en trailer fikk problemer og havnet på tvers av veien. MMS-foto: STEFFEN HAMRE Vis mer
image: Trailer skaper forsinkelser på Dovre
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media