OVER LINJA: Lastebilen kjørte av E6 nord for Vinstra og havnet på toglinja. Foto: Kristin Veskje, Gudbrandsdølen Dagningen
OVER LINJA: Lastebilen kjørte av E6 nord for Vinstra og havnet på toglinja. Foto: Kristin Veskje, Gudbrandsdølen DagningenVis mer

Trailer sperret Dovrebanen

Mistanke om promillekjøring. Store forsinkelser hos NSB.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trafikken går nå som normalt igjen etter en trailerulykke på E6 nord for Vinstra. Traileren havnet på toglinja, og sperret derfor for all togtrafikk på ulykkesstedet. Trafikken på E6 ble også hindret i en periode.

Førerkortet til sjåføren er beslagelagt etter mistanke om promillekjøring, i følge politiet. Sjåføren ble lettere skadd i ulykka.
- Vi har ikke fått meldinger om spesielt glatte føreforehold, opplyser Tom Roar Ellingsberg ved Gudbrandsdal politidistrikt til Dagbladet.

Trafikken går nå som normalt igjen på E6, og NSB regner med at nattogene mellom Trondheim og Oslo kommer til å gå som normalt.

- De passasjerene som ble berørt av forsinkelsene er nå vei videre tog. Passasjerene som skulle ta kveldstog fra Otta til Oslo fraktes med buss, opplyser informasjonssjef Åge Christoffer Lundeby til Dagbladet.

Tre tog ble berørt av hendelsen. Passasjerene ble fraktet forbi ulykkesstedet med buss. Det er forsinkelser på opptil 2,5 timer på grunn av hendelsen.