Trailere sperret E6

En person omkom da to trailere kolliderte på E6 ved Stjørdal i dag. Veien var stengt i noen timer, og delte det norske veinettet i to.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi har fått bekreftet at en omkom i kollisjonen, og en annen er lettere skadd, sier vaktsjef Svein Bruun ved Inntrøndelag politidistrikt til Dagbladet.no. Han vet ikke om det var passasjerer i de to trailerne.

Ulykken skjedde ved Langstein nord for Stjørdal på E6. Politiet fikk melding om at to trailere hadde frontkollidert klokka 11.40. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent. Det er foretatt tekniske undersøkelser på ulykkestedet, og begge kjøretøyene vil bli undersøkt nøye av biltilsynet.

Den ene traileren kjørte nesten i sjøen etter ulykken. Den andre, en tankbil, traff en bergvegg.

- Veien er stengt, og det vil si at Norge er stengt. Vi jobber med omkjøringsmuligheter, men vet ikke om det alternative veinettet vil tåle belastningen, sa Bruun til Dagbladet.no tidligere i dag. Ved 14-tida beveget trafikken seg igjen forbi ulykkesstedet.

DØDSULYKKE: En trailersjåfør omkom i ei ulykke på E6 ved Stjørdal i dag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer