Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trailere veltet i Kongsberg - fisk strødd utover hele veien

En trailer full av fisk har veltet på E134 i Kongsberg. En annen trailer som kom kjørende, måtte svinge unna og kjørte inn i en hage.

VELTET: En trailer lastet med fisk veltet i Kongsberg. Det førte til fisk over hele veibanen, og stengt E134. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
VELTET: En trailer lastet med fisk veltet i Kongsberg. Det førte til fisk over hele veibanen, og stengt E134. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- En trailer har veltet i veibanen og det ligger fisk strødd utover. Den andre traileren ligger nede i en hage, skriver politiet i Buskerud på Twitter.

Det var like over klokka halv to natt til onsdag politiet fikk melding om trafikkulykka på E134 mellom Kongsberg og Notodden.

- Begge trailerne har kjørt i samme retning. Det har tydeligvis vært glatt på stedet, og så har den ene traileren begynt å bremse og så har den veltet, sier operasjonsleder Marianne Mørk til Dagbladet.

Traileren bak klarte ikke å stoppe, og valgte å kjøre av veien. Den havnet altså i en hage.

Traileren som veltet var lastet med fisk.

RYDDER: Brannvesenet fikk litt av en jobb med å rydde opp etter velten. Kasse på kasse med Salma-laks måtte ryddes bort, i tillegg til at hengeren på traileren må kappes av. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no
RYDDER: Brannvesenet fikk litt av en jobb med å rydde opp etter velten. Kasse på kasse med Salma-laks måtte ryddes bort, i tillegg til at hengeren på traileren må kappes av. Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no Vis mer

- Det har blitt en del fisk i veibanen. Det er mange kasser med fisk, sier Mørk.

Operasjonslederen sier det kommer til å ta noen timer før de har ryddet opp på stedet. En ting er å få ryddet unna fisken, som er Salma-laks, men en annen ting er å få traileren bort.

- Der må hengeren kappes av. I tillegg så må vi få taua opp den andre som har kjørt ut, sier Mørk.

E134 er hovedveien mellom Kongsberg og Notodden, og den er nå helt stengt. På nattestid er det en god del tungtrafikk der.

- Veivesenet har skiltet omkjøring, men det er en del trailer som står på Notodden-siden av ulykka og de får ikke snudd, sier Mørk.

Omkjøring må skje via Jondalen-Bolkesjø.

Ingen av sjåførene skal ha blitt skadet.

(Dagbladet/NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!