Traileren sperret E6 i den ene retningen. Lyktestolpa den andre

Store trafikkproblemer rundt hovedstaden i natt.

GLATTE VEIER: Det har vært flere ulykker i og rundt hovedstaden i morgentimene i dag. På E6 ved Mortensrud krasjet en trailer inn i en lyktestolpe, noe som medførte store trafikale problemer. Foto: Daniel Laabak / Tipser.no
GLATTE VEIER: Det har vært flere ulykker i og rundt hovedstaden i morgentimene i dag. På E6 ved Mortensrud krasjet en trailer inn i en lyktestolpe, noe som medførte store trafikale problemer. Foto: Daniel Laabak / Tipser.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Glatte veier førte til store trafikkproblemer i og rundt Oslo i natt. På E6 ved Mortensrud ble både inngående og utgående felt stengt etter at en trailer rev ned en lyktestolpe.

- Klokka 02.41 fikk vi en melding om at en trailer hadde krasjet i en lyktesolpe, som falt ut i veibanen. Det skapte særlig problemer at lyktestolpa falt ned i motgående felt, så traileren sperret veien i den ene retningen og lyktestolpa den andre, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

Føreren av traileren er uskadd.

Flere kollisjoner Noen få minutter over klokka tre kolliderte deretter to vogntog på toppen av bakken på samme sted.

- Utgående felt ble åpnet klokka 03.30. Inngående ble først ett felt åpnet, så da begynte trafikken gradvis. Det var en del som måtte stå og vente på grunn av dette, sier Pedersen.

Alt tyder nå på at trafikken går som normalt.

Flere andre vogntog på vei inn mot Oslo fikk også problemer på det glatte føret, og ved E6 på Taraldrud ved Kolbotn kjørte et vogntog inn i bergveggen. Sjåføren skal være uskadd, men vogntoget sperret hele E6.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.