Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trailerkjøttet dumpes

10 tonn grise- og lammekjøtt må dumpes etter trailerveltet som skapte trafikk-kaos i Oslo i morges.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjøtt til en verdi på over en halv million kroner må ødelegges etter at en trailer veltet ved Bøgdøylokket i Oslo i morges.

- Alt er skadet, så alt blir kastet, sier Sigbjørn Scheie i transportfirmaet Hustvedt og Scheie termotransport som eier den veltede traileren. Scheie forteller at kjøttet som befant seg på selve bilen er fjernet. Dyreskrottene på hengeren må trolig vente til i kveld etter rushet før det blir kjørt til Fredrikstad for å dumpes.

Skapte trafikkaos

Traileren var på vei fra Ølen utenfor Haugesund til Oslo da den veltet ved 04.30-tiden på E18, en av de største innfartsveiene inn til Oslo i morges. Veltet skapte trafikkaos for morgentrafikken i Oslo og veien ble stengt frem til klokken 08.30.

Årsaken til ulykken, kan være at vekten av kjøttet kom i ubalanse, sier operasjonsleder Vidar Hjulstad ved Oslo politikammer til NTB. Sjåføren ble lettere skadd i ulykken.

Ifølge Scheie ble han klemt mellom rattet og setet, men er i såpass god form at ha drar tilbake til Haugesund i ettermiddag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!