Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trailersjåfør hardt brannskadd i propaneksplosjon

En litauisk trailersjåfør er sendt til sykehus.

SJÅFØR HARDT SKADD:  En litauisk trailersjåfør er hardt skadd etter at en propanflaske eksploderte inne i førerhuset på dette vogntoget i natt. Foto: Aksjon E18
SJÅFØR HARDT SKADD: En litauisk trailersjåfør er hardt skadd etter at en propanflaske eksploderte inne i førerhuset på dette vogntoget i natt. Foto: Aksjon E18 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En litauisk trailersjåfør er sendt til sykehus i Skien med brannskader over hele kroppen etter at en propanflaske eksploderte inne i førerhuset på vogntoget natt til torsdag.

Det litauiskregistrerte vogntoget sto parkert på en Esso-stasjon på Rugtvedt da det gikk galt, trolig i forbindelse med oppvarming av et kokeapparat. Politiet fikk melding om eksplosjonen like etter klokka 5.

- Politi, brannvesen og ambulanse rykket ut til stedet. Føreren av vogntoget var kraftig forbrent over hele kroppen og ble fraktet til sykehus i ambulanse. Førerhytta var nedsotet og det sto et kokeapparat med en liten propanbeholder like på utsiden av vogntoget, sier operasjonsleder Thomas Fredriksen i Telemark politidistrikt.

Han forteller at politiet ikke har snakket med føreren av vogntoget, og det var ingen vitner til det som skjedde.

- Det er derfor for tidlig å si noe om hendelsesforløpet. Det er ikke fare for flere eksplosjoner, og politiet jobber fortsatt på stedet, sier Fredriksen like før klokka 6.

AMK-sentralen melder at den litauiske mannen har 2. og 3. grads forbrenning over hele kroppen. Han er foreløpig under behandling ved sykehuset i Skien, men overflytting til et annet sykehus vurderes.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media