TO MILLIARDER: Det er var en kupong som hadde alle de riktige tallene på plass. Foto: ORLIN WAGNER/AP
TO MILLIARDER: Det er var en kupong som hadde alle de riktige tallene på plass. Foto: ORLIN WAGNER/APVis mer

Trailersjåfør kan ha vunnet rekordsum

Noen i New Jersey har en lottokupong verdt milliarder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Seks velvalgte tall, 17, 29, 31, 52, 53 31, kan ha snudd livet til en heldig amerikaner på hodet, skriver New York Daily News.

Tallkombinasjonen er vinnerrekken i Powerball-lotteriet, og sikrer mannen 338,3 millioner dollar før skatt, eller tett på to milliarder kroner - om han faktisk har vinnerloddet.

Ringte og sa han hadde vunnet - Han var oppstemt. Han sa han hadde vunnet lotteriet og spurte hvordan han kunne heve gevinsten, sa Isaiah DeVries, som driver trailerstoppet, Love's Travel Stop, på Highway 206. 

Mannen, som jobber som trailersjåfør, ringte fra Delaware, og idet DeVries skulle fortelle mannen hvordan han skulle gå fram, så ble de brutt.

- Jeg håper han ringer tilbake, sa DeVries til Daily News.

Største noensinne? Gevinsten kan være historiens største til en enkeltspiller - med forbehold om at han er alene om lottokupongen. Han slår i så fall Donald Lawson som vant 337 millioner dollar i august i fjor.

656 millioner dollar topper Forbes' liste over de største lotto-gevinstene, men den summen ble delt av fem personer.

Ikke offentliggjort Lotterimyndigheten har bekreftet at en kupong med vinnerrekken er blitt solgt i New Jersey. Det forventes at de går ut med hvor i staten under en pressekonferanse seinere i kveld.

Dersom vinneren velger å få utbetalt en engangssum så sitter han igjen med snaut 221 millioner dollar, eller 1,3 milliarder, etter skatt.