Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trakasserte nabojenter

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): Flere kvinner i nabolaget står nå fram og forteller om hvordan de føler seg trakassert og spionert på av Viggo Kristiansen (21) som er siktet i barnedrapssaken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 25 år gammel kvinne som bor ca. 150 meter unna har tidligere anmeldt 21-åringen etter flere kikker-episoder. Anmeldelsen ble senere henlagt på grunn av bevisets stilling.

Skremte søstre

En kvinne i 20-årene, som jevnlig besøker bestemora som bor rett ved de to drapssiktede, sier at både hun og lillesøsteren på 16 år har blitt skremt av 21-åringen.

- En kveld jeg skulle overnatte hos bestemor kom jeg hjem i uniformen fra jobb. Jeg kledte litt av meg, og satte meg ned for å se på tv i stua. Dagen etter fant bestemor spor i snøen utenfor stuevinduet, og jeg kunne selv se at de gikk til hans hus. Og det var vel neppe lagd av faren eller moren hans, sier hun til Dagbladet.no.

Også hennes lillesøster skal ha blitt skremt. I en samtale med kvinnens kjæreste skal den siktede i meget klare ordelag ha gitt uttrykk for hvor tent han var på lillesøsteren.

- Etter dette ble lillesøsteren min nervøs, sier hun til Dagbladet.no.

- Det er ekkelt å vite at han spionerte på meg og min søster, men jeg regnet jo ikke med at han skulle gå bort og drepe to små barn. Han måker jo snø for bstemor, og hun sier han er kjempekoselig.

NABOER:Drapssiktede Viggo Kristiansen bor i leiligheten til venstre. Leiligheten til høyre tilhører bestemoren til kvinnen i 20-åra.