Trakk gigantpublikum: - Føler meg mektig

En svært oppglødd Donald Trump leverte alt velgerne forventer under stort folkemøte i Florida. Flere tusen møtte opp. De fleste av dem var uten munnbind.

NYTT VAKSINELØFTE: - Vi har fantatiske vaksiner som kommer (...) 100 millioner doser kommer i løpet av året, sa Donald Trump under et valgkampmøte i Florida natt til tirsdag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANFORD, FLORIDA (Dagbladet): Presidentflyet Air Force One parkerte bare et par hundre meter unna de flere tusen tilskuerne.

Det hvite hus hadde akkurat kommet med en melding om at Trump siste coronatest er negativ, og presidenten kunne gå på scenen til et meget entusiastisk publikum. Det var mange tusen av dem og de fleste var uten munnbind.

- Jeg føler meg så mektig. Jeg går inn der og kysser alle i publikum. Det er applaus. Jeg kysser karene og de vakre kvinnene. Alle. Jeg gir dere alle bare et stort og tjukt kyss! sier Trump.

På hjemmebane

Det er hans store comeback i valgkampen, og første gang han gjør et stort folkemøte på to uker. En debatt der Biden ble utropt som vinner og en coronadiagnose har svekket presidenten kraftig på meningsmålingene siden.

«Når Trump vinner valget skal alle ta av seg munnbindene, så vi kan se gleden i ansiktet deres!»

Kongressrepresentant Matt Gaetz og resten av oppvarmerne satte stemningen før Donald Trump med taler om Gud, antisosialisme og fedreland. Det var presidentens store valgkampcomeback i Sanford i Florida natt til tirsdag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer