Trakk kniv på fest

Den 37 år gamle kvinnen fra Bergen som er siktet for å ha drept sin 62-årige venninne under et drikkelag, er også siktet for å ha stukket en mann med kniv. Også den hendelsen skal ha skjedd under en fest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Knivstikkingen skjedde for flere måneder siden, men forholdet er ikke avgjort av påtalemyndigheten. Ifølge siktelsen skal kvinnen ha stukket en mann med en kniv. Offeret ble ikke alvorlig skadd, og han skal etter det Dagbladet forstår ha trukket anmeldelsen mot kvinnen. Politiet har likevel opprettholdt siktelsen.

Nekter alt

Den drapssiktede kvinnen nekter for å ha slått og sparket den uføre 62 år gamle enken fra Solheimslien i Bergen. 37-åringens teori om hva som har skjedd, er at den eldre kvinnen må ha falt og skadd seg i dusjen. Eventuelt må andre ha gått til angrep på henne, mener siktede.

Politiet mener at de har siktet rett person.
Da den 62 år gamle kvinnen ble funnet av en hjemmesykepleier og politiet tre dager etter at hun ble slått og sparket på det groveste på sitt eget bad, utpekte hun den 37 år gamle kvinnen som gjerningspersonen.

Dagen etter døde hun på Haukeland sykehus av skadene hun hadde pådratt seg. Lørdag pågrep så politiet kvinnen som nå er siktet for drap.
En mannsperson som var i leiligheten da dette skjedde, har forklart politiet at den drapssiktede kvinnen forlot leiligheten kort tid etter at de to kvinnene gikk sammen til badet. Det var på dette badet den uføre kvinnen ble grovt mishandlet.

Hørte ingen ting

Mannen hevder at han verken hørte eller så noe av det som skjedde, en forklaring politiet stiller spørsmål ved.
De stiller seg også svært undrende til hvorfor han ikke kontaktet politi og ambulanse da han oppdaget tilstanden til den 62 år gamle kvinnen, som lå hjelpeløs på badet.