Trakk samme rekke i to lottotrekninger på rad

Styresmaktene i Bulgaria sier det ikke er noe mistenkelig med sammentreffet.

ALDRI SKJEDD I NORGE: Aldri har det blitt trukket ut identiske tall i to påfølgende lottotrekninger i Norge. FOTO: SCANPIX
ALDRI SKJEDD I NORGE: Aldri har det blitt trukket ut identiske tall i to påfølgende lottotrekninger i Norge. FOTO: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Varsellampene blinket i Bulgaria da de samme lottotallene ble trukket to ganger på rad. Styresmaktene konkluderer nå med at det ikke er noe mistenkelig med sammentreffet.


Både i trekningen den 6. september og den påfølgende trekningen den 10. september var det 4, 15, 23, 24, 35 og 42 som ble vinnertallene i lotto i Bulgaria. Oddsen for at noe slikt skal skje, er én til fire millioner.


Landets idrettsdepartement nedsatte sporenstreks en granskingskommisjon for å undersøke om det kunne være snakk om fusk.


Nå har kommisjonen konkludert med at det ikke finnes beviser for bedrageri eller manipulasjon.

Ingen vant førstepremien den 6. september, men den 10. september hadde 18 personer de riktige tallene. De mottok 45.000 kroner hver.


(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer