Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trakk seg fra veddemål

Sykkelekspert Dag Erik Pedersen sa han ville gå fra Verona til Norge hvis Morten Hegreberg fullførte VM-rittet. Nå trekker han seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NRK-programlederen vil likevel ikke utføre sitt løfte til TV-seerne. Sykkeleksperten fleipet på TV med at han skulle gå hjem fra Verona til Norge hvis Morten Hegreberg klarte det 265,5 kilometer lange VM-rittet.

- Jeg tar av meg hatten for Morten. Det er sterkt å fullføre et så langt løp. Han har ikke hatt så lange distanser tidligere, sa Dag Erik Pedersen, som likevel ikke akter å gå hjem til Norge. En gåtur ville innebært 2015.29 tilbakelagte mil for Pedersen. Med bil tar turen 23 timer og 15 minutt, men det er uvisst for lang tid man bruker til fots.

Går til hotellet

Nå sier TV-kjendisen bare:

- Det får holde med å gå til hotellet, fleipet Pedersen.

Men sykkelsjef Svein Gaute Hølestøl mener han ikke bør slippe så enkelt:

- Så lett skal ikke Pedersen slippe fra dette. Kanskje skal han få kjøpe seg fri med noen kasser god vin, sa sykkelsjef Svein Gaute Hølestøl.

Hegreberg selv satt sju og en halv time på sykkelen og kom sammen med to andre ryttere sist i mål. Han var 28.45 minutt etter verdensmester Oscar Freire. Men han er fornøyd likevel:

- Litt morsomt er det å motbevise ekspertene på TV, sier Morten Hegreberg etter blodslitet.

- Til uken flytter jeg sammen med samboeren til Würtzburg i Tyskland. Det er jo på veien fra Verona. Dag Erik er velkommen innom for en matbit, sa Hegreberg.

annonse

IKKE SPORTY: Dag Erik Pedersen har selv vært proff syklist. Men han vil ikke gå fra Verona til Norge. Han mener det holder å gå til hotellet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media