Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tråkket i salaten igjen

Denne gangen gikk det ut over en synsskadet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): USAs president, George W. Bush, har gjort det til en vane å erte journalister i forbindelse med pressekonferanser ved Det Hvite Hus.


Onsdag måtte han be pent om unnskylding etter å ha fleipet med en journalist som brukte solbriller. Det skulle nemlig vise seg at mannen trenger brillene. Han lider av Stargardts syndrom, som angriper netthinnen og gradvis minsker synsevnen.

Hendelsen skjedde under en pressekonferanse ved Rose Garden.

Bush avbrøt Los Angeles Times-journalisten Peter Wallsten og spurte om han skulle stille sitt spørsmål med sine «shades» på. «Til dere seere: Her er det ingen sol,» sa Bush henvendt til tv-kameraene.

Wallsten sier til AP at presidenten ringte ham seinere på dagen for å unnskylde den sleivete kommentaren. Han var ikke klar over synsskaden. Wallsten skal ha svart at det eneste han var misfornøyd med var at presidenten ikke svarte på spørsmålet hans.

BUSH-BLEMME: Her prøver Los Angels Times-journalist Peter Wellsten å stille president George W. Bush et spørsmål under en pressekonferanse ved The Rose Bowl. Bush avspiste han med en sleivete kommentar. Foto: AP / THE WASHINGTON TIMES
BUSH-BLEMME: Her prøver Los Angels Times-journalist Peter Wellsten å stille president George W. Bush et spørsmål under en pressekonferanse ved The Rose Bowl. Bush avspiste han med en sleivete kommentar. Foto: AP / THE WASHINGTON TIMES Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling