Traktor gjennom isen i Verdal

Sea King-helikopter fra Ørlandet på vei med dykkere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): - Vi har funnet traktorsjåføren. Han er omkommet. Det er en 44 år gammel familiefar fra Verdal, sier operasjonsleder Stig Fredriksen i Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Politiet fikk melding om at en traktor hadde gått gjennom isen i Guddingsvatnet i Verdal kommune klokken 15.05 lørdag ettermiddag.

Det er usikkert hvorfor traktorsjåføren kjørte ut på isen på vannet.

- Ingen er avhørt enda, vi har forsøkt å berge liv her, sier Fredriksen til Dagbladet.

Et luftambulansehelikopter og et Sea King-helikopter ble sendt til fjellpartiet hvor vannet ligger, og politi, ambulanse og redningshelikopter er på stedet.

- Tre dykkere er gått i vannet og søker etter en 44 år gammel mann fra Verdal som er savna, sa Fredriksen til Dagbladet.

- Vi har ikke fått noen tilbakemelding om funn enda. Vi skal søke etter personen så lenge dykkerne har dykkertid.

Ifølge operasjonslederen er området rundt vannet ikke framkommelig for vanlige kjøretøy, men traktorer kommer fram.

Hovedredningssentralen i Sør-Norge meldte tidligere i dag om at det var en snøscooter som hadde gått gjennom isen, noe som skapte forvirring.

Operasjonsleder Fredriksen avviser at det er snakk om en snøscooter, og at politiet på stedet kan melde om traktorspor ut mot råket.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer