Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trampeklapp for prinsen fra Os

For første gang etter sexskandalen er Os-ordfører Terje Søviknes tilbake på Frp's landsmøte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TØNSBERG (Dagbladet): Søviknes var Frp's kronprins, men ble støtt ut i det ytterste mørke etter å ha hatt sex med ei ungjente på et FpU-arrangement. Han trakk seg som nestleder og som listetopp til Stortinget. I går var han tilbake i en slags varme som Hordaland-delegat. Før landsmøtet uttalte Frp's nestformann John Alvheim at han syntes Søviknes' comeback kommer for tidlig. - Jeg merker at det er blandede følelser til det på landsmøtet. Så Søviknes bør nok holde en lav profil, sier stortingsrepresentant Per Sandberg til Dagbladet.

Har med kona

Men etter et flammende innlegg om Frp-utstillingsvinduet Os kommune, der de har spart 20 millioner på nedbemanning, fikk han trampeklapp. - Det var godt å kjenne responsen i salen. Man er alltid spent før man går på talerstolen på et landsmøte, men denne gangen var det ekstra spennende, sier Søviknes, som har med seg sin kone på møtet. - Hvordan er det å være tilbake på et Frp-landsmøte?

Fulle av vilje og mot

- Jeg vil ikke kommentere det i noen særlig grad, men det er hyggelig å møte gode kolleger og oppleve engasjementet og gløden blant lokalpolitikere. Mens Ap's lokalpolitikere virker slitne og utbrente, er våre folk fulle av vilje og mot. Vi skal vinne valget til høsten, sier Søviknes. Han vil ikke kommentere uttalelsen fra Alvheim. Heller ikke om han synes han nå har fått straff nok. - Jeg har ikke fått noen negative reaksjoner på at jeg er her, og jeg skal konsentrere meg om Os, sier Søviknes.

- Kommer du tilbake til rikspolitikken? - Det har jeg ingen ambisjoner om. Jeg har lært at i politikken kan man ikke spå særlig mye om framtida, sier Søviknes.

HAR MED KONA: - Man er alltid spent før man går på talerstolen på et landsmøte, men denne gangen var det ekstra spennende, sa Søviknes, som har med seg sin kone på landsmøtet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media