Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tran husker lite fra skyteepisoden

Hieu Hiep Tran fortalte i Oslo tingrett at han hadde ruset seg på kokain, alkohol og piller en hel dag før skyteepisoden og husket svært lite fra minuttene rundt skyteepisoden utenfor Baronen & Baronessen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Trans forklaring i Oslo tingrett mandag var usammenhengende, og han husket lite fra minuttene rundt skytingen. Han hadde derfor store problemer med å huske hvem han hadde vært ute med, klokkeslett og hva som var skjedd.

- Jeg husker vagt at det var snakk om at noen ikke kom inn på Baronen & Baronessen, og at jeg snakket med dørvaktene, sa han.

Tran sa at han ikke kunne huske å ha truet dørvaktene. Han forklarte at han deretter gikk og satte seg like ved fordi han var sliten.

På spørsmål om han husket at han hadde fått et våpen i hånden, var svaret uklart. Tran sa at han husket noe om et våpen, men at det var uklart om hukommelsen hans var blitt påvirket av det han hadde hørt av politiet eller det han hadde lest i mediene.

Hieu Hiep Tran er tiltalt for sju overlagte drapsforsøk etter en skyteepisode utenfor utestedet Baronen & Baronessen natt til søndag 10. juni 2001.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media