Trangere økonomi

Økte renter rammer først og fremst de som har lite fra før.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Regjeringspartiene skryter hele tiden av at kommunene har fått 1.9 milliarder mer for å bruke på gode formål i kommunene.

I den forbindelse lurer jeg på hva renteøkningen har kostet de samme kommunene, og de med lite fra før de årene regjeringen har sittet med makta? Jeg tror nemlig at det til syvende og sist ikke er så mange kommuner som sitter igjen med positive tall når denne renteøkningen blir tatt med i regnestykket.

De samme partiene er også ansvarlig for at hver enkelt av oss har fått en ekstraregning i form av økte renter. For noen av oss betyr dette flere tusen hver måned, og rammer først og fremst de som har lite fra før.

Når vi da hører partiene snakke så mye om høyresidens usosiale politikk som vil ramme de med lite fra før, tror jeg kanskje de må snu seg og se hva deres egen politikk har ført til de senere årene.

Men det er vel ingen i regjeringespartiene som vil bekrefte eller avkrefte mine påstander, for de har en tendens til kun å prate om alle andres politikk og ikke sine egne partiers udugelige politikk.