Transseksuelle Christina (41) tvang mannen (73) til å svømme til han døde

- Det merkeligste jeg har sett, sier politimann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Transseksuelle Christina Newton-John (41) kan vente seg opptil fem års fengsel etter at hun tvang sin aldrende mann til å svømme til han døde, skriver Cleveland-avisa The Plain Dealer.

- Mannen ble trent til døde. Jeg glad dette er over, det er den merkeligste saken jeg noensinne har etterforsket, erklærer Joseph Stehlik, politisjef i Middlefield utenfor Cleveland, til lokalavisa.

Livredd for vann41-åringen har innrømmet at hun fysisk hindret sin 73-årige mann James Mason i å komme opp av parets svømmebasseng. Stehlik forteller at han på videoen fra overvåkingskameraene ved bassenget har talt 43 ganger da Newton-John dytter mannen uti igjen; enkelte ganger slepte hun ham rundt etter armene og beina.

Venner av paret forteller at Mason var livredd for vann.

Newton-John ble opprinnelig døpt John Vallandingham, men gjennomgikk kjønnsoperasjon i 1993 og skiftet til sitt nåværende navn, inspirert av popstjernen Olivia Newton-John. De to har vært gift siden 2006.

Uaktsom-tiltaleÅrsaken til hendelsen er så langt ikke brakt på det rene, og det er et problem for politiet at det ikke er lyd på videoen. Stehlik forteller imidlertid at han i tida før dødsfallet etterforsket Newton-John for anklager om at hun mishandlet mannen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer