Trapper ned søk etter tolvåring

Faren omkom, sønnen fortsatt savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Letingen etter den savnede tolvåringen Henrik Korstvedt utenfor Rennesøy i Rogaland var torsdag resultatløs. Søket trappes nå ned.

- Det eneste som skjer utover kvelden torsdag er at det blir lett i sjøen med et undervannsfartøy med kamera og lyskastere. Letingen på land er avsluttet for dagen. Om den skal tas opp igjen fredag blir avgjort i løpet av kvelden torsdag, sier operasjonsleder Arild Bjørnevoll i Rogaland politidistrikt til NTB.

På fisketur

Den savnede tolvåringens far, 46 år gamle Harald Korstvedt, ble funnet død i sjøen onsdag ettermiddag. De to var på fisketur da faren havnet i sjøen ved ferjekaia ved Mortavika i Rennesøy kommune. Det er uvisst hvordan ulykken skjedde, men det var høye bølger og sterk vind i området der de to fisket.

Onsdag kveld og hele torsdag ble det søkt etter tolvåringen både på land og i sjøen, men uten resultat.

- Det har nå vært lett i 24 timer og vi har ikke lenger stort håp om å finne noen i live i sjøen, sier redningsleder Nils-Ole Sunde ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.

Omfattende leting

Det har vært lett etter gutten både med helikopter og båter. I tillegg har rundt 100 frivillige lett på land og langs strendene. Også redningshunder har vært satt inn i letingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer