Trapper opp etterforskning i Levy-saken

Etter nye spor trapper politiet i Washington opp etterforskningen i saken om den forsvunne politiske praktikanten Chandra Levy (24).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

24 år gamle Chandra Levy var en politisk praktikant i Washington da hun forsvant i april i år. Sentralt i etterforskningen står den demokratiske kongressrepresentanten Gary Condit (53), som ble tatt i løgn etter å ha benektet et seksuelt forhold til 24-åringen.

Går framover

Politiet trapper nå opp etterforskningen, og foretar nye intervjuer av beboere i samme bygård som Chandra Levy. Ifølge nyhetsbyrået Ananova skal etterforskningen bevege seg framover.

Tidligere i uka ble Condits leilighet nøye undersøkt for eventuelle spor etter hår, blod eller andre tegn på at noe kriminelt kan ha skjedd. Prøver er sendt til lys- og kjemisk analyse hos FBI. Ifølge Washington Post ble det funnet ørsmå mengder blod i et baderom i Condits hus, men dette skal ikke være undersøkt ennå.

Rykteflom

Washingtons politiske miljø er fra før kjent for å boltre seg i pikante sladderhistorier, og spekulasjonene omkring Levy-gåten skjøt fart etter at National Enquirer i går gjenga ubekreftede meldinger om at Chandra Levy var gravid da hun forsvant. Ifølge avisa skal Levy ha fortalt minst én venninne om den angivelige gravididteten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer