Trapper opp etterforskningen

Politiet håper stavangerfolk som kommer tilbake fra påskeferie, kan ha gjort observasjoner som kan bidra til å oppklare det brutale ranet og politidrapet i Stavanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Samtidig trapper politiet opp etterforskningen etter påskeferien, og 80 politimenn jobber nå med saken.

- Jo mer vi etterforsker denne saken, jo klarere blir det at dette er en veldig nøye planlagt aksjon, med et nitid forarbeid, sier politiinspektør Bjørn Andersen i Stavanger-politiet.

Den siste uka har politiet mottatt 1.758 tips og avhørt 550 personer, men på en pressekonferanse mandag oppfordret Andersen nok en gang publikum til å komme med flere tips.

Også personer som har vært bortreist i påskeferien, men som kan ha gjort observasjoner i forkant av ranet, blir oppfordret til å ta kontakt.

- Vi har behov for publikums hjelp til å oppklare ranet. Det er alle observasjonene, som blir inntegnet i et mønster, som vil oppklare saken, sier Andersen.

Kartlegger alt

Politiet vil nå kartlegge ned i minste detalj alle bevegelser i området rundt Domkirkeplassen hvor Norsk Kontantservices lokaler i Norges Bank-bygget ble brutalt ranet i 8-tiden mandag for en uke siden.

- Vi ber alle som har oppholdt seg i dette området etter klokka 5 om å ta kontakt. Det kan hende at også observasjoner de ikke har gjort kan være av interesse for oss, sier Andersen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer