Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trapper opp søket etter Camilla

ÅLESUND (Dagbladet): Politiet står fortsatt uten spor etter den savnede Camilla Røysland (23) fra Molde. Røysland ble sist observert ved sin bolig ved 13-tiden torsdag. Nå intensiverer politiet søket etter henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiførstebetjent Erling Flemmen ved Molde politistasjon sier til Dagbladet.no at de ikke har noe spor å gå etter i letingen.

- Den siste observasjonen vi har er når hun forlot sin bopel. Da skulle hun trolig på skolen.

Ifølge vitner skal Camilla Røysland ha syklet når hun forlot sitt hjem ved 13-tiden torsdag, men heller ikke sykkelen er funnet.

- Fredag og lørdag gjorde vi flere søk langs turstier, veier og ved fjorden uten hell, sier Flemmen.

Intensiverer letingen

- Vi har nå valgt å intensivere letingen og har satt inn letemannskaper fra Røde Kors og Sivilforsvaret. Spesielt konsentrerer vi oss nå om turområdet mellom Varden og Skihytta, sier Flemmen.

Moldemarka er et byens mest populære turområde og består av store og små stier. I dette området skal Camilla Røysland være godt kjent fra flere tidligere turer. Erling Flemmen sier til Dagbladet.no at omlag 30 personer er satt inn i letingen så langt.

- Vi vil nå søke til sent på kvelden og vurdere situasjonen videre i morgen. Terrenget er kurant, men vi ønsker å lete grundigere selv om området er søkt i fra før, sier han.

Politiet står uten konkrete tips i saken og håper publikum kan ha observert Røysland i den aktuelle tiden fra hun forlot sitt hjem torsdag ved middagstider.

Tips kan rettes til Molde Politistasjon på telefon 71 25 05 00.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling