Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Trappet ned gissel-etterforskning

Politiet i Vestre Toten trappet i dag ned etterforskningen etter at en mann holdt en familie og to av deres naboer innesperret i sju timer i et bolighus i Vestre Toten torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- På grunn av mange andre gjøremål måtte vi i dag prioritere ned den saken. Mandag regner jeg imidlertid med at alle politifolkene som er på vakt vil jobbe med saken, sier lensmann Dagfinn Dyrud til NTB.

Politiet har avhørt flere navngitte personer, og i går avsluttet Kripos sitt granskingsarbeid på stedet. De skal ha funnet biologiske spor som kan stamme fra gjerningsmannen.

- Vi har navn på flere personer som vi må se nærmere på. Det er folk som vi så langt ikke har fått tak i, og som vi føler kan være i stand til å gjøre noe slikt som dette, sier lensmann Dyrud til Aftenposten.

Da gjerningsmannen dro fra åstedet brukte han familiens bil, men han byttet senere til en motorsykkel. Han skal ha fått med seg 60.000 kroner og flere gjenstander, blant annet sølvtøy.

(NTB)