Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Travtrener nekter utpressing

Atle Hamre ble varetektsfengslet for to uker i dag. Travtreneren avviser at han har presset forretningsmannen Thor Christensen for rundt 30 mill. kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hamres forsvarer, Morten Kjensli, håper på å få travkjendisen løslatt etter de to ukene. Påtalemyndigheten hadde begjært fire ukers varetektsfengsling av Hamre, - som sier at han ikke har presset Christiansen for penger.

I stedet hevder Hamre at han har hjulpet Christensen mot utpressing.

- Hamre har ikke vært med på noen form for utpressing. I den grad han har hatt kontakt med Christensen så har det vært for å hjelpe ham i en situasjonen hvor Christensen hevder å ha vært utsatt for utpressing, sier advokat Tor Kjærvik til NTB.

Travkjendisens advokater påpeker at Christiansen ikke har navngitt verken Hamre eller noen andre i saken.

Hamre ble fremstilt for varetektsfengsling i ettermiddag. Politifullmektig Alf Martin Evensen i Larvik politidistrikt vil begjære Hamre varetektsfengslet i fire uker.

Siktelsen lyder på utpressing eller medvirkning til utpressing ved hjelp av trusler om legemskrenkelser og bortføring.

Hamres 35 år gamle bror, som også ble pågrepet i Larvik, satt i formiddag fortsatt i avhør.

I løpet av dagen vil politiet i Larvik også ta kontakt med den svenske påtalemyndigheten for å få utlevert en 40 år gammel jugoslav som er bosatt i Sverige.

(NTB/Dagbladet :på nettet)