Tre alvorlig skadd etter skyting og knivstikking

To menn ble alvorlig skadd i en skyteepisode ved utestedet Crystal i Møllergata i Oslo. To personer ble knivstukket.

ÅSTEDET: Tre personer er alvorlig skadd etter skyting og knivstikking ved utestedet Crystal i Møllergata i natt. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
ÅSTEDET: Tre personer er alvorlig skadd etter skyting og knivstikking ved utestedet Crystal i Møllergata i natt. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - To personer er truffet av skudd og alvorlig skadd, og to personer er knivstukket, forteller operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt, ifølge NTB.

Tre av de skadde er innlagt på Ullevål universitetssykehus, mens sistemann ble behandlet for kuttskader i ansiktet på Legevakta.

- En av de knivstukne er også alvorlig skadd, sier Finn Belle til Dagbladet klokka 06.00. Operasjonslederen forteller at politiet ennå ikke har pågrepet noen.

- Vi avhører nå vitner og det ene ofret som er mindre skadd med knivkutt. Krimteknikere jobber fremdeles på stedet, sier Finn Belle.

Tre eller fire menn i 20-åra løp fra utestedet langs Torggata etter skytingen.

Etter det Dagbladet får opplyst kan det være snakk om et oppgjør i det somaliske miljøet i hovedstaden.

- Det var krangel inne på utestedet. Da dørvaktene tok de involverte med ut på gata, skjedde skyteepisoden, sier innsatsleder Lisa Dunham til VG.

Politiet fikk melding om skytingen klokka 1.30 i natt.

- Det har vært mye bråk i området i det siste. Siste skyteepisode skjedde for bare noen dager siden, men da ble ingen skadd, sier operasjonsleder Finn Belle til Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer