Tre alvorlig skadd etter skyting og knivstikking

To menn ble alvorlig skadd i en skyteepisode ved utestedet Crystal i Møllergata i Oslo. To personer ble knivstukket.

ÅSTEDET: Tre personer er alvorlig skadd etter skyting og knivstikking ved utestedet Crystal i Møllergata i natt. Foto: Tipser.no/Daniel D. Laabak
ÅSTEDET: Tre personer er alvorlig skadd etter skyting og knivstikking ved utestedet Crystal i Møllergata i natt. Foto: Tipser.no/Daniel D. LaabakVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - To personer er truffet av skudd og alvorlig skadd, og to personer er knivstukket, forteller operasjonsleder Finn Belle i Oslo politidistrikt, ifølge NTB.

Tre av de skadde er innlagt på Ullevål universitetssykehus, mens sistemann ble behandlet for kuttskader i ansiktet på Legevakta.

- En av de knivstukne er også alvorlig skadd, sier Finn Belle til Dagbladet klokka 06.00. Operasjonslederen forteller at politiet ennå ikke har pågrepet noen.

- Vi avhører nå vitner og det ene ofret som er mindre skadd med knivkutt. Krimteknikere jobber fremdeles på stedet, sier Finn Belle.

Tre eller fire menn i 20-åra løp fra utestedet langs Torggata etter skytingen.

Etter det Dagbladet får opplyst kan det være snakk om et oppgjør i det somaliske miljøet i hovedstaden.

- Det var krangel inne på utestedet. Da dørvaktene tok de involverte med ut på gata, skjedde skyteepisoden, sier innsatsleder Lisa Dunham til VG.

Politiet fikk melding om skytingen klokka 1.30 i natt.

- Det har vært mye bråk i området i det siste. Siste skyteepisode skjedde for bare noen dager siden, men da ble ingen skadd, sier operasjonsleder Finn Belle til Dagbladet.