Tre alvorlig skadd i frontkollisjon i Drammen

Kvinne og datter (10) i den ene bilen.

STYGG ULYKKE: Tre personer ble alvorlig skadet, ifølge politiet. Foto: Tor Keiser
STYGG ULYKKE: Tre personer ble alvorlig skadet, ifølge politiet. Foto: Tor Keiser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tre personer skal ha blitt alvorlig skadd i en frontkollisjon mellom to personbiler i Bragernestunnelen i Drammen søndag ettermiddag.

I den ene bilen satt en kvinne og hennes ti år gamle datter.— Kvinnen skal etter våre opplysninger ha blitt alvorlig skadd, mens datteren har fått lettere skader. I den andre bilen satt en kvinne og en mann, og begge disse skal ha blitt alvorlig skadd, opplyser operasjonsleder Hans Christian Gundesø i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Fra Ullevål universitetssykehus får NTB opplyst at en 37 år gammel kvinne er brakt inn med skader i hode, ansikt, bryst og buk. Hun er operert og under intensivbehandling, og tilstanden er ustabil og livstruende.

En 24 år gammel kvinne har fått lettere skader i hode og bryst.De to øvrige involverte i ulykken er sendt til sykehuset Buskerud i Drammen, og NTB får bekreftet fra sykehuset at en 10 år gammel jente har fått moderate skader og er til observasjon, mens en 22 år gammel mann er alvorlig skadd.

Ulykken skjedde inne i tunnelen, men politiet vet ennå ikke årsaken til kollisjonen.Politiet fikk melding om ulykken klokken 17.30. Bragernestunnelen var stengt fram til rundt klokken 20 søndag kveld. (NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer