Tre år gammel gutt døde etter trafikkulykke

E6 åpnes igjen etter storkollisjon ved Minnesund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): E6 er i ferd med å bli åpnet for  trafikk igjen etter en voldsom kollisjon ved 09-tiden. All trafikk mellom Minnesund og Hamar var stengt i flere timer med Skarnes og Gjøvik som omkjøringsmuligheter.

 Fem personer ble skadd, en tre år gammel gutt og hans 27 år gamle far ble fraktet med helikopter til Ullevål universitetssykehus.

Gutten hadde livstruende skader i hode og mage, og døde i ettermiddag. Faren har sluppet unna med letter bruddskader, fikk Dagbladet.no opplyst ved sykehuset ved 12-tiden.

-Ved 13.30-tiden kommer trafikken forbi ulykkesstedet i små puljer. Vi regner med at ulykkesstedet er ryddet og normal trafikk gjenopprettet i løpet av ettermiddagen, sier operasjonsleder ved Hedmark politidistrikt.

Det var ved 09-tiden at en militær lastebil og et norskregistrert vogntog kolliderte front mot front ved Morskogen på Hedmarksiden av fylkesgrensen Akershus - Hedmark. Det var vogntoget på vei sørover som kommer over i feil kjørebane, ifølge politiet

To personbiler som kom bak hadde ikke sjanse til å stoppe på det glatte føret da veien var blokkert. Far og sønn satt i en av disse bilene.