Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre år gammel gutt utskrevet fra sykehus etter at bilen havnet i vannet

Drev 200-300 meter.

 BLE HENTET OPP: Den tre år gamle gutten ble hentet ut av en bil som havnet i elva Gaula i Melhus i Sør-Trøndelag. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Scanpix
BLE HENTET OPP: Den tre år gamle gutten ble hentet ut av en bil som havnet i elva Gaula i Melhus i Sør-Trøndelag. Foto: Joakim Halvorsen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Et tre år gammelt barn ble i august hentet ut av en bil som havnet i elva Gaula i Melhus i Sør-Trøndelag. Gutten satt i alene i bilen da den trillet ut i elva.

- Mora var like ved bilen, som var parkert utenfor en matbutikk, sa operasjonsleder Ann Kristin Øye ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Politiet opplyser nå om at gutten ble utskrevet i dag, seks uker etter ulykka. I pressemeldingen skriver de at gutten skal skjermes for kontakt med  mange mennesker, aktiv lek og støy i en periode på ca. to måneder framover. Ifølge politiet er gutten i fin form.

Ifølge St. Olavs Hospital skal treåringen ha pådratt seg alvorlige skader og ble kritisk skadd da bilen havnet i vannet. Bilen sto parkert utenfor en Rema 1000-butikk i Melhus.

- Utkjøringsstedet for bilen er ved Rema 1000-butikken i Melhus. Etter utforkjøringen har bilen drevet 200—300 meter nedover elva. Det har vært en massiv innsats både fra dykkertjenesten til Trøndelag brann- og redningstjeneste og forbipasserende, som sammen fikk barnet ut av bilen, sa innsatsleder Jomar Sjøhagen til Adresseavisen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media