Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Tre-åring sporløst forsvunnet

Holger (3) forsvant på skogstur med foreldrene.

SAVNET: Den tre år gamle Holger er savnet etter en skogstur med faren sin på Jylland i Danmark idag. Foto: privat
SAVNET: Den tre år gamle Holger er savnet etter en skogstur med faren sin på Jylland i Danmark idag. Foto: privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Store letemannskaper leter ikveld fortsatt etter tre år gamle Holger Kragh som kom bort fra foreldrene under en skogstur på Jylland idag.

Etter tolv timer med intens leting, er det fortsatt ingen spor etter den lille gutten.

Ifølge Ekstrabladet forsvant gutten sporløst da faren skal ha vært uoppmerksom en kort stund.

Skogen som gutten er forsvunnet i, er stor etter danske forhold. Omlag 7 ganger 7 kilometer. Mer enn 500 mennesker deltar i søket etter treåringen.

- Dessverre har vi ikke det minste spor av ham, sier sikkerhetsansvarlig i Nord-Jyllands Politi.

På speidertur Gutten forsvant i 11-tiden da han var ute på tur med sine foreldre som en del av en gruppe speidere. Treåringens mor skal være leder i en speidergruppe.

- Faren mistet kontakten med gutten på et sted hvor flere stier krysser hverandre. Han kan ha gått flere veier, sier vakthavende ved Nord-Jyllands politi, Per Vagn Nielsen til Jyllandsposten.

Tre-åringen skal kort tid før hans far mistet kontakten med ham, klaget over at han selv måtte gå.

- Han var sliten. Kanskje har han lagt seg til å sove et sted. Heldigvis er han godt kledd. Men vi har dårlig tid, sier Vagn Nielsen, til avisen.

Mange vann i området Politiet antyder at det er en mulighet for at gutten kan ha falt i et av de mange vannene i området.

- Men vi håper og tror at han fortsatt er i live, og vil ikke avslutte letingen før han er funnet, sier Vagn Nielsen, til Ekstrabladet.

- Helikopter, hundepatruljer og Heimevern er satt inn i søket. I tillegg er flere hundre frivillige ute å leter. De mange sivile gjør at vi kan finkjemme skogen. Først sender vi hundepatruljer gjennom, og etterpå følger en levende vegg av mennesker, sier en politimann til Ekstrabladet.

Ifølge Danmarks Radio har politiet sendt en Hjem is-bil inn i skogsområdet. Den kjører rundt på småveier og stier i området og ringer i bjella. Ifølge Nord-Jyllands politi har man i Sverige hatt god erfaring med å bruke isbil. Den skal få treåringen til å søke mot mot isbilen, om han hører den karakteristiske bjellelyden.

Politiet ber publikum trekke ut av skogen Politiledelsen ber nå publikum om å trekke seg ut av skogsområdet.

- Det er tre eller fire hundre mennesker der ute nå, og de ??slår ut på det varmesøkende kameraet på helikopteret, derfor ber vi nå om at alle trekker seg ut, sier vakthavende ved Nord-Jyllands politi, Per Vagn Nielsen, til Jyllandsposten.

Skogsarbeidere observerte gutt Dansk TV2s reporter på stedet opplyste ved 21-tiden at letingen etter den savnede gutten er flyttet til et annet område etter at noen skogsarbeidere fortalte at de ved 15-tiden i ettermiddag hadde sett en liten gutt i skogen.

Skogsarbeiderne skal ikke ha lagt merke til om gutten var ifølge med voksne.

LETER: Helikoper, hundepatruljer, Heimevern og politi er satt inn i søket etter den tre år gamle gutten. Foto: Alarm112danmark.dk
LETER: Helikoper, hundepatruljer, Heimevern og politi er satt inn i søket etter den tre år gamle gutten. Foto: Alarm112danmark.dk Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media