Tre arrestert for overfall i Stokke

Tatt på grensa til Polen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tre menn fra Litauen er arrestert for det brutale overfallet i Stokke. En litauisk mann oppsøkte en stokkefamilie sent tirsdag kveld og ba om hjelp. Han hadde da fått en finger kuttet av, og var knivstikket flere ganger i kroppen.

- Det er opplysninger fra offeret, og gode vitnebeskrivelser som har ført til at vi kunne etterlyse tre navngitte menn. Godt internasjonalt samarbeid har ført til at de tre nå ble pågrepet på grensen mellom Polen og Tyskland, sier lensmann i Stokke Siw Thokle til Dagbladet.no.

De tre er begjært utlevert til Norge.

- Erfaringsmessig får vi de utlevert innen ganske kort tid. Jeg regner med at mye kan ha skjedd innen en uke, sier Thokle.

Den skadde er ifølge politiet på bedringens vei.

- Han ligger fortsatt på sykehuset i Vestfold, men han er i ferd med å bli bedre. Han har mistet en finger, men stikkskadene ser ut til å gro, sier hun.

Da han dukket opp på døra hos familien Nordbotten i Stokke var han blodig og virket til å være i sjokk. Mannen var i bar overkropp. Han hadde to dype knivstikk i ryggen, og kutt i skuldre og hode. I tillegg var deler av den ene fingeren borte.