Tre arrestert for parteringsdrap

En tredje mann ble i dag arrestert mistenkt for parteringsdrapet i Täby i Sverige. Alle tre hevder seg uskyldige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Da politiet ransaket villaen nord for Stockholm fredag, fant de deler av et mannslik murt inn i betong i kjelleren. Et vitne som klarte å unnslippe drapsmennene varslet politiet om udåden.

Deler av drapsofferet ble funnet murt inn i en betongblokk som lå inne i villaen. Kriminalteknikerne fant ikke alle kroppsdelene da de gjennomsøkte huset, og politiet tror at resten av kroppen har blitt dumpet et annet sted.

Politiet ønsker ikke å oppgi hvor lenge liket hadde ligget i villaen, og er svært tilbakeholdne med informasjon. De ønsker heller ikke å si noe om hva som kan være motivet for drapet.

Politiet fikk tips om drapet av en livredd mann som oppsøkte Estlands ambassade fredag. Mannen skal ha vært vitne til at offeret ble skutt og drept. Han forklarer at han senere ble truet av to russere. Vitnet skal ha klart å rømme fra åstedet etter at offeret ble skutt.

Russerne ble pågrepet like etterpå i nærheten av ambassaden. I dag ble også en tredje person arrestert mistenkt for drapet. Ifølge Expressen.se benekter også han ethvert kjennskap til drapet.

PARTERT: I denne villaen gjorde politiet fredag det makabre likfunnet. Tre personer er nå pågrepet og mistenkt for drapet.