Florida:

Tre babyer forlatt - detalj ryster

Hele tre ganger har politiet opplevd å finne babyer som har blitt forlatt på samme sted, de siste fire åra.

SPEDBARN: Det var i 2016, 2017 og 2019 at det ble funnet forlatte babyer i leilighetskomplekset i Florida. Foto: Illustrasjon / Shutterstock
SPEDBARN: Det var i 2016, 2017 og 2019 at det ble funnet forlatte babyer i leilighetskomplekset i Florida. Foto: Illustrasjon / Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I juli i fjor oppdaget en nabo i et leilighetskompleks i Orlando i Florida et nyfødt barn utenfor døra til en av beboerne. Men det var ikke første gang politiet i Orlando hadde blitt varslet om en slik hendelse i blokka.

Det var nemlig den tredje gangen på fire år at de hadde fått samme melding, fra samme kompleks. Hele tre babyer har blitt forlatt ved tre forskjellige tilfeller: i 2016, 2017 og sist i 2019.

Dette førte til at etterforskerne gjorde en DNA-test på de tre barna. Tirsdag kunne politiet i Orlando bekrefte at de nå har funnet ut at de tre barna har samme mor og far, skriver The Guardian.

La igjen lapper

Ifølge The Guardian sa politibetjent Ghena Wasserman Luker etter at den tredje babyen ble funnet i fjor, at politiet allerede da mistenkte at barna var søsken.

- På en lapp som ble funnet på samme sted som babyen, sto det at moren var redd for faren til barnet, sa Luker etter funnet i 2019.

En liknende lapp skal ha blitt funnet ved den andre babyen i 2017.

- Basert på foreldrenes forsømmelige oppførsel, og disse bisarre og uvanlige sakene, er det avgjørende å sjekke at det går bra med alle parter. Det kan vi ikke gjøre uten hjelp fra United Data Connect, sa Luker ifølge lokalavisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.