New Zealand

Tre barn drept - moren siktet

Et tvillingpar på to år og deres seks år gamle søster ble funnet døde i et hus på New Zealand.

DØDE: Politiet gjør undersøkelser i oppkjørselen utenfor huset hvor de tre jentene ble drept. Foto: George Heard / New Zealand Herald / AP / NTB
DØDE: Politiet gjør undersøkelser i oppkjørselen utenfor huset hvor de tre jentene ble drept. Foto: George Heard / New Zealand Herald / AP / NTB Vis mer
Publisert

En 40 år gammel mor er siktet for drap på alle sine tre små barn etter at de ble funnet døde i huset deres i småbyen Timaru i New Zealand.

Moren ble ifølge nyhetsbyrået AP kjørt til sykehuset med alvorlige skader. Hun er utenfor livsfare. Politiet sier til byrået at de ikke leter etter andre mistenkte.

Familien hadde nettopp flyttet til New Zealand fra hjemlandet Sør-Afrika, fordi faren til de avdøde barna hadde fått jobb som lege.

Tragedien skjedde bare dager etter at de var ferdige med oppholdet på karantenehotell.

«Skjer virkelig dette?»

Det skal ha vært faren som fant de avdøde barna da han kom hjem fra jobb.

Naboene kom bort til ham rett etter funnet, og spurte hva som hadde skjedd.

Faren skal ikke ha klart å si noe annet enn «skjer virkelig dette?», skriver nyhetsbyrået Stuff.

- Personlig

- Hver gang politiansatte møter tragedier som dette, kan man ikke unngå å ta det personlig. Mange av oss er foreldre og har egne barn, og da kommer den menneskelige sida av oss gjennom, sa politiinspektør John Price på en pressekonferanse.

AP skriver at ingenting på den siktede moras atferd, særlig i sosiale medier-profiler, tilsier at noe var galt. Hun har lagt ut bilder av bakverk, familien sin og oppfordret folk til å ta coronavaksiner. I mai skal hun ha lagt ut et innlegg om bryllupsdagen sin.

- Gratulerer med 15 års byllupsdag! For et eventyr. Vi har virkelig skapt en nydelig familie og hatt så mange fine øyeblikk sammen. Nå får vi håpe de neste åra blir enda mer velsignet, gladere og at ungene lar oss sove, skal hun ha skrevet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer